meer criteria

"Bij deze wens ik u nogmaals te bedanken voor uw inzet, medewerking en deskundigheid bij de onderhandelingen met de eigenaars. Het huurcontact en alle bijhorende administratie hebt u met kennis van zaken en lovenswaardige beroepsernst opgemaakt. Dergelijke manier van werken is een garantie voor een mooie toekomst van uw zaak. Bij elke gelegenheid die zich ook maar kan voordoen zal ik steeds uw diensten aanprijzen. Vriendelijke groeten."

Luc Van Houtte

 

"De aankoop van mijn huis via kantoor hüsch is zeer vlot verlopen. Goed geïnformeerd, steeds bereikbaar en bijzonder vriendelijk. doe zo voort"

Van Houwenhove - Stekene

 

"Via deze weg wil ik u ook bedanken voor uw sympathieke en zeer klantgerichte bemiddeling, die de koop van mijn huis met tuin uiteindelijk heeft mogelijk gemaakt. Vriendelijke groeten,"

Marijn Staes

 

"Dag Eberhard, We willen nogmaals benadrukken erg tevreden te zijn met uw persoonlijke betrokkenheid! Indien er in onze kennissenkring mensen zijn die een pand wensen te kopen/verkopen, zullen we dan ook niet nalaten uw gegevens door te spelen. Hartelijke groeten,"

Kristof en Sophie