Op zoek naar een erkend, ervaren en gemotiveerd vastgoedmiddelaar regio Stekene & Sint-Gillis-Waas? Dan ben je bij Hüsch Vastgoed aan het juiste adres!

Hüsch Vastgoed bestaat al meer dan 50 jaar. Tot 2000 als bank- en verzekeringskantoor,

toen kwam vastgoed erbij, hetgeen sinds 2007 onze kernactiviteit is. Wij bieden een volwaardige vastgoed service aan voor al jouw vastgoedplannen.

 • vastgoed kopen en verkopen
 • vastgoed huren en verhuren
 • jouw droomwoning zoeken als aankoopmakelaar
 • onroerende goederen schatten voor de aangifte van nalatenschappen 

We zijn vooral actief in het Waasland. Wat mag je verwachten van ons?

 • risicoloze verkoop volgens No Cure No Pay principe.
 • complete en flexibele vastgoed service: wij begeleiden de verkoop/aankoop mee tot het tekenen van de akte. Ook voor verhuring zorgen wij dat alles vlot verloopt.

Wat is vastgoedbemiddeling? Een contract tot vastgoedbemiddeling houdt in dat de makelaar bemiddelt bij transacties met betrekking tot de aankoop/verkoop of verhuur van een onroerend goed. De makelaar onderneemt, voor de verkoper/verhuurder, de stappen die nodig zijn om het onroerend goed correct te verkopen/verhuren.

Je wenst jouw vastgoed te verhuren of een appartement te huren in Stekene of Sint-Gillis-Waas? Of je wil graag verhuizen en bent op zoek naar een nieuw huis in regio Waasland? Jouw bestaande woning verkopen? Dat is allemaal geen probleem voor ons. Dankzij onze uitstekende expertise in vastgoed in het Waasland en ons uitgebreid netwerk, kunnen wij je met de allerbeste zorgen bijstaan.

Stel jezelf de vraag; "wat verwacht ik van een vastgoedmakelaar?" Geen onduidelijkheden, misgelopen afspraken of onbereikbaarheid. Neen, je wenst in zee te gaan met een vastgoedmakelaar die zijn/haar beloften nakomt, maar vooral die een meerwaarde kan betekenen en die je ontzorgt en ondersteunt bij het verhuren of verkopen van jouw pand.

Stel gerust hoge verwachtingen! Je krijgt bij ons een goede en duidelijke communicatie.

Met zorg en aandacht voor de actuele wettelijke bepalingen, stellen wij verkoop- en huurcontracten op. Je bent dus bij Hüsch Vastgoed in goede handen voor de bemiddeling in vastgoed!

De regio Waasland is een belangrijke bestemming voor vastgoedbemiddeling. De regio biedt een breed aanbod aan woningen, van appartementen in het centrum van Sint-Niklaas tot villa's in de landelijke gebieden zoals Sint-Gillis-Waas. De prijzen voor vastgoed in het Waasland zijn over het algemeen betaalbaarder dan in andere delen van België.

Een van de factoren die bijdragen aan het belang van vastgoedbemiddeling in het Waasland is de sterke economie van de regio. De regio is een belangrijke economische hub voor Vlaanderen, met een sterke industrie en een bloeiende dienstensector. Dit zorgt voor een stabiele vraag naar vastgoed in de regio.

Een andere factor die het belang van vastgoedbemiddeling in het Waasland bevordert, is de aantrekkelijke kwaliteit van leven in de regio. Het Waasland is een groene en rustige regio met een rijke geschiedenis en cultuur. De regio biedt een goede balans tussen werk en privéleven, met een gunstig klimaat en een breed scala aan recreatieve mogelijkheden.

Er zijn veel verschillende vastgoedmakelaars actief in het Waasland. De meeste makelaars zijn gespecialiseerd in een bepaald type vastgoed, zoals woningen, appartementen, of commercieel vastgoed. Het is belangrijk om een makelaar te kiezen die ervaring heeft in de regio en die een goede kennis heeft van de lokale markt, zoals Hüsch Vastgoed.

Bij het kiezen van een vastgoedbemiddelaar in het Waasland is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:

 • Ervaring in de regio
 • Kennis van de lokale markt
 • Klantgerichtheid
 • Betrouwbaarheid

Mijn naam is Eberhard Ferket en als vastgoedbemiddelaar ben ik de persoon die tussenkomt in de relatie tussen koper en verkoper of huurder en verhuurder, en die de partijen bij elkaar brengt. Onze bijstand is bepalend voor het welslagen van de verkoop, aankoop, verhuring of overdracht van onroerende goederen, rechten of handelsfondsen. Bent jij tevreden, dan zijn wij tevreden! Dat is de drijfveer van ons kantoor in het Waasland. Doe daarom beroep op de ervaring en expertise van Hüsch Vastgoed in Stekene!

Op zoek naar een erkend, ervaren en gemotiveerd aankoopmakelaar regio Stekene & Sint-Gillis-Waas? Dan ben je bij Hüsch Vastgoed aan het juiste adres!

Wat is het verschil tussen een vastgoedmakelaar en een aankoopmakelaar?

Een vastgoedmakelaar is een bemiddelaar binnen de vastgoedsector die klanten helpt om onroerend goed aan te kopen of te verkopen.

Een aankoopmakelaar is de professional die jij de opdracht geeft om op zoek te gaan naar jouw droomwoning. Of het nu over een huis in Stekene gaat of een villa in Sint-Gillis-Waas, we ontzorgen jou in deze zoektocht. Hoe gaat Hüsch Vastgoed te werk? Wij plannen een kennismakingsgesprek in om je beter te leren kennen en vullen we samen een vragenlijst in. Aan de hand van het gesprek en de vragenlijst zullen wij op zoek gaan naar een woning die aan al jouw wensen voldoet. Periodiek ontvang je van ons voorstellen van panden die overeenkomen met jouw voorkeuren en behoeften. Van zodra wij de ideale woning gevonden hebben, helpen we je verder tot de aankoop rond is.

Hüsch Vastgoed is een ervaren vastgoedkantoor dat zich hierbij voor jou focust op de aankoop van woningen in Stekene, Kemzeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Moerbeke-Waas en ver daarbuiten. Wij hebben een zesde zintuig voor de perfecte match! Wij helpen je om de juiste woning te vinden en begeleiden je gedurende het hele aankoopproces.

Bij het kiezen van een aankoopmakelaar in regio Waasland is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:

 • ervaring in de regio
 • kennis van de lokale markt
 • klantgerichtheid
 • betrouwbaarheid

Enkele tips voor het vinden van een goede aankoopmakelaar in Stekene:

 • Doe online onderzoek naar verschillende makelaars.
 • Vergelijk de tarieven van verschillende aankoopmakelaars.
 • Neem contact op met verschillende aankoopmakelaars om een offerte aan te vragen.

Eenmaal je in zee gaat met Hüsch Vastgoed kunnen wij beginnen met het zoeken naar jouw droomwoning. Wij zullen je helpen bij het vinden van een woning die voldoet aan jouw behoeften en budget en ook bijstaan bij het onderhandelingsproces en bij het afsluiten van de koopovereenkomst.

Mijn naam is Eberhard Ferket en ik heb jarenlange ervaring in de vastgoed sector in het Waasland. Heb je vragen of wens je meer informatie over dit thema, aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

Hüsch Vastgoed bestaat al meer dan 50 jaar. Tot 2000 als bank- en verzekeringskantoor, toen kwam vastgoed erbij, wat sinds 2007 onze kernactiviteit is.

Wij bieden een volwaardige vastgoed service aan voor al jouw vastgoedplannen.

 • als aankoopmakelaar zoeken wij jouw droomwoning
 • als vastgoedmakelaar bemiddelen wij om vastgoed te kopen en te verkopen

of te huren en te verhuren

 • in samenwerking met projectontwikkelaars bieden we beleggingsvastgoed aan
 • als erkend schatter voor VLABEL (Vlaamse belastingsdienst) schatten wij alle onroerende goederen in het kader van nalatenschappen

Op zoek naar een erkend schatter voor VLABEL in regio Waasland? Hüsch Vastgoed is gespecialiseerd in het schatten van alle soorten panden in Stekene, Kemzeke, Klein-Sinaai, Moerbeke, Sint-Niklaas, Waasmunster, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels en met uitbreiding het hele Waasland. Waarom is een schatting belangrijk? 

Wanneer iemand overlijdt, dienen de erfgenamen een aangifte van nalatenschap in te dienen. De fiscus zal successierechten innen op de waarde van de roerende en onroerende goederen.

Als erkend schatter voor VLABEL (Vlaamse Belastingdienst), helpen wij je bij de waardebepaling van de onroerende goederen (gronden en gebouwen). Bovendien is onze waardebepaling bindend voor de fiscus. Op die manier kan je met een gerust gemoed de aangifte indienen zonder dat er een meer-taxatie kan volgen.

Wat is een erkend schatter voor VLABEL?

De erkenning van een schatter-expert door de Vlaamse Belastingdienst houdt in dat burgers er op moeten kunnen vertrouwen dat de schatter-expert kwaliteitsvolle en correcte schattingen kan afleveren zodat de burger rechtszekerheid verkrijgt in het kader van zijn aangifte van nalatenschap.

Erf je een woning, grond, villa, appartement of handelspand, dan dien je dit aan te geven en kan je beroep doen op een erkend schatter. Hüsch Vastgoed is officieel erkend schatter voor VLABEL. Dankzij deze erkenning en jarenlange ervaring zijn wij in staat om jou op de allerbeste manier te ondersteunen bij deze aangifte. Op een moment van rouw, leiden deze omslachtigheden vaak tot onnodige stress. Je hebt dan immers andere bekommernissen. Doe daarom beroep op ons en wij ontzorgen je van deze administratie. De waarde die wij bepalen voor het geërfde vastgoed is bindend voor de fiscus. Je krijgt dus een officieel document in handen en vermijdt op die manier een eventuele meer-taxatie. 

VLABEL is een organisatie die erkende schatters van vastgoed in België certificeert. Het bedrijf biedt een lijst van erkende schatters op zijn website.

Eenmaal je een erkende schatter van vastgoed hebt gevonden, kun je hem of haar inschakelen voor de waardebepaling van jouw onroerend goed. Een erkende schatter kan jou helpen om een nauwkeurige waarde te krijgen voor jouw onroerend goed, die je ook kan gebruiken voor een aantal andere doeleinden, zoals de verkoop, aankoop, of vererving.

Een erkende schatter is een persoon die is gecertificeerd door een erkende organisatie, zoals VLABEL. Om gecertificeerd te worden, moet een schatter een aantal tests en opleidingen doorlopen. Dit garandeert dat de schatter over de nodige kennis en ervaring beschikt om een nauwkeurige waardebepaling van vastgoed uit te voeren.

Wanneer je een erkende schatter zoals Hüsch Vastgoed inschakelt, heb je de zekerheid dat wij door onze erkenning bij VLABEL, over de juiste kwalificaties beschikken.

Mijn naam is Eberhard Ferket en mijn passie is vastgoed. Samen met mijn team zet ik mij dagelijks in om onze klanten te ontzorgen in de wettelijke regelgeving omtrent vastgoed. Heb je vragen over deze materie of wens je meer informatie omtrent erkend schatting van woningen, aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Wij helpen je graag verder!

We use cookies

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.